Komerčné články

Spôsoby, ako jednoducho zvýšiť vaše libido

poradna

Dobrý sexuálny život posilňuje sebavedomie, vzťahy a dokonca aj zdravie. Nedostatok sexu môže naopak vzťah zaťažiť, zvýšiť šance na úlet, ale aj frustráciu oboch partnerov. Myšlienka na tieto negatívne scenáre môže byť stresujúca a pôsobiť ako zabijak rozkoše. K nepohode môžu prispievať aj duševné a fyzické choroby a hormonálna nerovnováha, rovnako ako konflikty v partnerstve. 

Niekoľko nasledujúcich rád by vaše nepríjemné problémy s erekciou ale mohlo veľmi jednoducho a rýchlo vyriešiť.

Komunikujte 

Na zlepšenie chute do intímností vám môžu pomôcť dobré tabletky na erekciu bez vedľajších účinkov. Úprimná komunikácia – so slovami aj bez nich – je v prípade sexuálnej averzie ale najdôležitejšia. 

Týmto spôsobom je možné odstrániť nedorozumenia, napríklad strach z toho, že vás nemá (už) partner rád a bez výčitiek a požiadaviek odľahčiť situáciu a vytvoriť si vzájomné potešenie.

Vyskúšajte masáže

Pri dotyku sa  uvoľňuje hormón oxytocín, ktorý vám s navodením správnej atmosféry a rozkoše určite pomôže. Masáž navyše spôsobí uvoľnenie, ktoré je dôležité nielen pre telo, ale aj myseľ. Tak to skúste.

Doprajte si kulinárske potešenie

Existuje viacero presvedčivých vedeckých dôkazov o tom, že niektoré potraviny zvyšujú žiadostivosť – a experimentovanie určite nie je na škodu! Ovocie ako černice, melóny, banány, avokádo a figy sú údajne obzvlášť povzbudzujúce. Oriešky, brokolica, zdravé strukoviny a koreniny ako ženšen, zázvor, šafran a klinček majú údajne pozitívny vplyv na libido tiež.

Ale nezabudnite aj na to, že predovšetkým vitamíny a minerály sú zodpovedné za zvýšenie prietoku krvi – aj v oblasti genitálií. Napríklad vitamín B6 pomáha uviesť hormonálnu rovnováhu do stabilného stavu. Rovnako je to aj s rybami: omega-3 mastné kyseliny pomáhajú nielen proti zápalom v tele, ale aj proti podráždenosti, stimulujú tvorbu dopamínu a tým zabezpečujú dobrú náladu. Bazalka sa ráta aj k tradične využívanému prostriedku na zvýšenie pôžitku: vôňa by mala byť na jednej strane zvodná, na druhej strane by zelené lístky mali v tele spúšťať povzbudzujúce reakcie.

Klasikou medzi kulinárskymi pôžitkami je a zostáva horká čokoláda. Existujú dokonca štúdie, ktoré dokazujú jej vysoký afrodiziakálny účinok, pretože podporuje uvoľňovanie fenyletylamínov a serotonínu, vďaka ktorým sa skutočne rozbehnete. Vyskúšajte a uvidíte, že to zaberie.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button